کاربران و دسترسیها
برای هر نقش، دسترسی تکتک بخشها و عملیات (مشاهده، افزودن، ویرایش، حذف، چاپ، خروجی…) را تعیین کنید و کاربران را به نقشها اختصاص دهید. تغییر رمز یا غیرفعالسازی، نشستهای فعال کاربر را فوراً میبندد.
| کاربر | نقش | آخرین ورود | وضعیت | |
|---|---|---|---|---|
| کاربر دموdemo | مدیر کلدسترسی کامل | — | فعال |
راهنما
روی نام کاربر بزنید تا ویرایش شود. رمزها با الگوریتم bcrypt ذخیره میشوند و قابل بازیابی نیستند؛ فقط میتوان رمز جدید تعیین کرد.