وب سایت فروشگاه نوشابه انرژی زا
- تاریخ :
- دسته بندی : نمونه طراحی سایت
- بـازدید : 586
- نظـرات : 0
- نـویسنده : مدیریت
نوشیدنی انرژی زا نوعی نوشیدنی حاوی ترکیبات محرک مانند کافئین است که ممکن است گازدار هم باشند. این نوشیدنی معمولا حاوی شکر ، سایر شیرین کننده ها ، عصاره های گیاهی ، تورین و اسیدهای آمینه می باشند. آنها زیرمجموعه گروه بزرگتری از محصولات انرژی زا هستند که متمایز از نوشیدنی های ورزشی است که برای بهبود عملکرد ورزشکاران تبلیغ می شوند.
نوشابه انرژی زا نوریکسو ، نوشابه انرژی زا مانستر و نوشیدنی انرژی زا هایپ ، نوشابه انرژی زا ensky و نوشابه انرژی زا جک وستر برخی از انواع رایج این نوشیدنی ها در دنیا هستند.
مصرف نوشابه های انرژی زا در دو دهه گذشته به ویژه در میان نوجوانان و بزرگسالان به طرز چشمگیری افزایش یافته است. نوشابه های نرژی زا با این ادعا که این محصولات باعث تقویت انرژی برای بهبود عملکرد جسمی و شناختی می شوند به بازار عرضه می شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه در ادامه با ما در نشریه جهان شیمی فیزیک همراه باشید.
تاریخچه مصرف نوشیدنی انرژی زا
نوشابه های انرژی زا زیر گروه فعال صنعت نوشابه های اولیه هستند. در اصل پپسی برای تقویت انرژی به بازار عرضه می شد. اصطلاح کوکاکولا از دو ماده فعال مانند برگ کوکا و آجیل کولا گرفته شده است که هر دو محرک هستند. در سال ۱۹۰۴ به دلیل نگرانی از استفاده کوکائین در محصولات غذایی برگهای تازه کاکائو جایگزین آن شد.
در سال ۱۹۲۹ ، Lucozade Energy برای کمک به ریکاوری بدن در انگلستان تولید شد. در اوایل دهه ۱۹۸۰ ، این ماده به عنوان نوشابه انرژی زا برای تأمین انرژی از دست رفته شناخته می شد. منشأ این نوشیدنی به سال ۱۹۴۹ برمی گردد که ویلیام مارک سوارتز ، تاجر شیکاگویی نوشیدنی های غیر الکلی پر از ویتامین را به عنوان جایگزین نوشابه های قندی که کالری آنها صفر است ، تولید کرد. وی نوشیدنی تقویت کننده انرژی حاوی کافئین ، ویتامین های گروه B و قند نیشکر ایجاد کرد و برای تولید و توزیع نوشابه با چارلز گوردون از شرکت Tri-City Beverage همکاری کرد.
از سال ۲۰۰۲ ، روند بسته بندی نوشابه های انرژی زا در قوطی های بزرگتر افزایش یافت. در کانادا و ایالات متحده ، حداکثر کافئین در هر وعده در نوشیدنی های انرژی زا محدود بود. تولیدکنندگان با افزودن چند سروینگ در هر ظرف و بزرگ تر کردن اندازه ظرف ها مقدار کافئین را افزایش دادند.
در سال ۲۰۰۴ ، محصول شات انرژی که شاخه ای از نوشابه های انرژی زا است با تولید انرژی ۵ ساعته در ایالات متحده راه اندازی شد. پودرهای انرژی زا یا قرص های جوشان در سال ۲۰۰۷ برای تولید یک نوشیدنی انرژی زا با افزودن آن به آب تولید شدند و همچنان علیرغم محدودیت های اعمال شده این نوشیدنی ها تولید و به بازار عرضه می شود.
فواید نوشیدنی انرژی زا
اولین فایده نوشابه انرژی زا این است که احساس هوشیاری ، بیداری و بهره وری ایجاد می کند. در این نوشیدنی های مقدار استانداردی از کافئین در هر قوطی وجود دارد و در بیشتر موارد ، مصرف کنندگان دقیقاً می دانند چه مقدار کافئین دریافت می کنند ، که برای کسانی که سعی در کنترل مصرف کافئین خود دارند بسیار مفید است. استاندارد نوشابه انرژی زا در واقع همین مقدار کافئین است.
از آنجا که این نوشیدنی های به صورت سرد سرو می شوند ، می توان آنها را بسیار سریعتر از قهوه که معمولاً فقط به صورت گرم آن نوشیده می شود ، مصرف کرد. مصرف سریعتر منجر به ورود سریع کافئین به جریان خون می شود.
عطر و طعم قهوه و چای برای همه جالب نیست ، بنابراین نوشابه های انرژی زا برای افرادی مفید است که خواهان افزایش کافئین هستند اما قهوه یا چای را دوست ندارند. نوشیدنی های انرژی زا دارای طعم ها و گزینه های مختلفی هستند.
علاوه بر کافئین ، این نوشیدنی ها اغلب حاوی مواد انرژی زای دیگری مانند تورین ، ویتامین های گروه B ، جینسینگ و گلوکورونولاکتون هستند. اعتقاد بر این است که این ترکیبات اثرات کافئین را افزایش می دهد.
نوشابه انرژی زا نوریکسو ، نوشابه انرژی زا مانستر و نوشیدنی انرژی زا هایپ ، نوشابه انرژی زا ensky و نوشابه انرژی زا جک وستر برخی از انواع رایج این نوشیدنی ها در دنیا هستند.
مصرف نوشابه های انرژی زا در دو دهه گذشته به ویژه در میان نوجوانان و بزرگسالان به طرز چشمگیری افزایش یافته است. نوشابه های نرژی زا با این ادعا که این محصولات باعث تقویت انرژی برای بهبود عملکرد جسمی و شناختی می شوند به بازار عرضه می شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه در ادامه با ما در نشریه جهان شیمی فیزیک همراه باشید.
تاریخچه مصرف نوشیدنی انرژی زا
نوشابه های انرژی زا زیر گروه فعال صنعت نوشابه های اولیه هستند. در اصل پپسی برای تقویت انرژی به بازار عرضه می شد. اصطلاح کوکاکولا از دو ماده فعال مانند برگ کوکا و آجیل کولا گرفته شده است که هر دو محرک هستند. در سال ۱۹۰۴ به دلیل نگرانی از استفاده کوکائین در محصولات غذایی برگهای تازه کاکائو جایگزین آن شد.
در سال ۱۹۲۹ ، Lucozade Energy برای کمک به ریکاوری بدن در انگلستان تولید شد. در اوایل دهه ۱۹۸۰ ، این ماده به عنوان نوشابه انرژی زا برای تأمین انرژی از دست رفته شناخته می شد. منشأ این نوشیدنی به سال ۱۹۴۹ برمی گردد که ویلیام مارک سوارتز ، تاجر شیکاگویی نوشیدنی های غیر الکلی پر از ویتامین را به عنوان جایگزین نوشابه های قندی که کالری آنها صفر است ، تولید کرد. وی نوشیدنی تقویت کننده انرژی حاوی کافئین ، ویتامین های گروه B و قند نیشکر ایجاد کرد و برای تولید و توزیع نوشابه با چارلز گوردون از شرکت Tri-City Beverage همکاری کرد.
از سال ۲۰۰۲ ، روند بسته بندی نوشابه های انرژی زا در قوطی های بزرگتر افزایش یافت. در کانادا و ایالات متحده ، حداکثر کافئین در هر وعده در نوشیدنی های انرژی زا محدود بود. تولیدکنندگان با افزودن چند سروینگ در هر ظرف و بزرگ تر کردن اندازه ظرف ها مقدار کافئین را افزایش دادند.
در سال ۲۰۰۴ ، محصول شات انرژی که شاخه ای از نوشابه های انرژی زا است با تولید انرژی ۵ ساعته در ایالات متحده راه اندازی شد. پودرهای انرژی زا یا قرص های جوشان در سال ۲۰۰۷ برای تولید یک نوشیدنی انرژی زا با افزودن آن به آب تولید شدند و همچنان علیرغم محدودیت های اعمال شده این نوشیدنی ها تولید و به بازار عرضه می شود.
فواید نوشیدنی انرژی زا
اولین فایده نوشابه انرژی زا این است که احساس هوشیاری ، بیداری و بهره وری ایجاد می کند. در این نوشیدنی های مقدار استانداردی از کافئین در هر قوطی وجود دارد و در بیشتر موارد ، مصرف کنندگان دقیقاً می دانند چه مقدار کافئین دریافت می کنند ، که برای کسانی که سعی در کنترل مصرف کافئین خود دارند بسیار مفید است. استاندارد نوشابه انرژی زا در واقع همین مقدار کافئین است.
از آنجا که این نوشیدنی های به صورت سرد سرو می شوند ، می توان آنها را بسیار سریعتر از قهوه که معمولاً فقط به صورت گرم آن نوشیده می شود ، مصرف کرد. مصرف سریعتر منجر به ورود سریع کافئین به جریان خون می شود.
عطر و طعم قهوه و چای برای همه جالب نیست ، بنابراین نوشابه های انرژی زا برای افرادی مفید است که خواهان افزایش کافئین هستند اما قهوه یا چای را دوست ندارند. نوشیدنی های انرژی زا دارای طعم ها و گزینه های مختلفی هستند.
علاوه بر کافئین ، این نوشیدنی ها اغلب حاوی مواد انرژی زای دیگری مانند تورین ، ویتامین های گروه B ، جینسینگ و گلوکورونولاکتون هستند. اعتقاد بر این است که این ترکیبات اثرات کافئین را افزایش می دهد.
آدرس سایت :
https://nooshabeenergyza.ir/