آموزشگاه آنلاین ، طراحی سایت آموزش آنلاین ، آموزشگاه



اگر قصد طراحی سایت آموزش آنلاین برای آموزشگاه عمومی یا خصوصی خود را دارید دو راه کلی رو به روی

شما وجود دارد. از یک خدمات طراحی سایت آموزش آنلاین استفاده کنیدیا این که خودتان به تنهایی این کار را

انجام دهید. اگر مورد دوم را انتخاب کنید با یک سری پوسته ها و خدماتی رو به رو خواهید شد که می توانید از

خانه این طراحی را انجام دهید.اما طراحی سایت آموزش مجازی دقیق و حرفه ای نیاز به یک تیم حرفه ای

هم خواهد داشت.بنابراین انجام دادن کار به تنهایی ممکن است خیلی طول بکشد.


وب سایت های مختلفی در دنیای اینترنت وجود دارند که با اهداف مختلف راه اندازی شده اند . هر فردی می تواند برای خود یکی وب سایت راه اندازی کند . بسیاری از صاحبان کسب و کار اهمیت داشتن وب سایت را می دانند و در بدو شروع کسب و کار خود یک وب سایت نیز راه اندازی می کنند . با گسترش و توسعه اینترنت کاربران این فضا نیز افزایش یافته اند . به همین دلیل بسیاری از مردم ترجیح می دهند کار های خود را با استفاده از اینترنت و مراجعه به وب سایت ها انجام دهند . از انواع وب سایت که در سال های اخیر توانسته اند طرفداران بسیاری را به دست بیاورند ، می توان به وب سایت های زیر اشاره نمود :

    فروشگاه های آنلاین
    کتابخانه های مجازی
    وب سایت های فروش فایل های مختلف
    سایت های دانلود ( فیلم ، آهنگ ، عکس ، کتاب و جزوه و … )
    وب سایت های برگزاری مناقصه و مزایده های عمومی
    وب سایت های آموزشی
    سایت های معرفی شرکت ها

وب سایت های آموزشی این روز ها توانسته اند بازدید کننده زیادی را جذب خود کنند بسیاری از افراد ترجیح می دهند با وب سایت های آموزشی ، مباحث مورد نظر خود را فرا بگیرند . در مقاله های مختلفی که در سایت های دارکوب وجود دارند از طراحی وب سایت های آموزشی سخن گفته ایم . در این مقاله نیز سعی داریم از طراحی وب سایت های برگزاری کلاس های آموزشی آنلاین صحبت کنیم .
طراحی وب سایت های آموزشی

به دلایل زیادی مردم ترجیح می دهند برای آموزش از وب سایت های آموزشی استفاده کنند . وب سایت های آموزشی موجود فقط برای درس های مدرسه و کنکور نیستند ، این روز ها دیگر برای هر هنر و حرفه ای آموزش های لازم وجود دارد . بسیاری از مردم برای رفتن به کلاس های آموزشی در گوگل به جست و جوی آنها می پردازند . افراد به دلایل :

    گرانی کلاس های آموزشی حضوری
    دوری مسیر رفت و آمد
    عدم وقت و زمان کافی برای حضور در کلاس ها
    و …

ترجیح می دهند از کلاس های آموزشی غیر حضوری و آنلاین استفاده کنند . برگزاری کلاس های آموزشی به صورت غیر حضوری و آنلاین برای صاحبان آموزشگاه نیز مزیت دارد :

    کم شدن دستمزد اساتید
    حذف شدن هزینه های اجاره یا خرید آموزشگاه
    به حداقل رسیدن خرید تجهیزات آموزشی
    برگزاری کلاس های آموزشی در هر زمان و هر مکان

راه اندازی وب سایت آموزشی هزینه های زیادی ندارد . برای داشتن وب سایت آموزشی می توانید به شرکت طراحی وب سایت دارکوب مراجعه نمایید . انتخاب یک شرکت طراحی وب سایت مناسب و با کیفیت می تواند شما را در کسب و کار تان کمک نماید . در طراحی وب سایت های آموزشی با توجه به موارد زیر می تواند سایتی ساده اما حرفه ای و جذاب داشت :

طراحی ساده اما زیبا و جذاب : مخاطب وب سایت های آموزشی اغلب جوانان هستند به همین دلیل توجه به طراحی زیبا و ساده مهم می باشد . طراحی سایت باید به گونه ای باشد که مخاطب را جذب خود کند .

طراحی منو : منو وب سایت ها یکی از بخش های مهم هستند . منو باید به گونه ای طراحی شود که کاربر بتواند به راحتی به مقصود برسد و برای یافتن قسمت های مختلف وب سایت سردرگم نشود .

طراحی پنل کاربری برای اساتید و کاربران : در صورتی که در وب سایت شما کلاس های آموزشی آنلاین برگزار می شود باید کاربران و اساتید بتوانند حساب کاربری ایجاد نمایند . ویژگی هایی که پنل های کاربری دارند موارد زیر می باشد :

    امکان ثبت نام کلاس برای دانش آموزان
    امکان گزارش گیری
    امکان رویت لیست دانش آموزان هر کلاس برای اساتید
    قابلیت وارد کردن نمرات توسط اساتید
    امکان پرداخت شهریه
    و …

درگاه پرداخت : درگاه بانکی برای هر وب سایت آموزشی لازم است . کاربران می توانند با استفاده از درگاه پرداخت شهریه کلاس ها یا خرید پکیج های آموزشی را پرداخت نمایند .

امکان صدور گواهی پایان دوره : بعد از اتمام دوره های آموزشی بهتر است به کاربران و دانش آموزان گواهی پایان دوره داده شود .

دسته بندی صحیح و ساده محتوای آموزشی و عناوین موجود در وب سایت

امکان ثبت نام و رزرو کلاس های آموزشی

پشتیبانی : پشتیبانی یکی از مهمترین قسمت های وب سایت می باشد . وقتی کاربران در وب سایت به مشکل برخورد کردند باید بتوانند با پشتیبان تماس بگیرند و مشکلات خود را حل نمایند .

طراحی اخبار و اطلاعیه ها : این قسمت ها برای اطلاع رسانی و اخبار آموزشی می باشد .

قابلیت برگزاری آزمون های آنلاین

مجهز به کتابخانه مجازی

معرفی دوره های آموزشی و اساتید

طراحی بخش برگزاری کلاس های آنلاین

برای برگزاری کلاس های آموزشی به صورت آنلاین نیاز به طراحی جداگانه می باشد که در ادامه به بررسی آن می پردازیم
طراحی وب سایت برای برگزاری کلاس های آنلاین آموزشی

بسیاری از دانشگاه ها و آموزشگاه ها برای برخی از دوره های خود اقدام به برگزاری کلاس های آنلاین می کنند . برای برگزاری کلاس های آموزشی آنلاین به صورتی که دانش آموز با استاد خود در ارتباط باشد نیاز به یک نرم افزار قدرتمند تحت وب است .

یکی از بهترین و قدرتمند ترین نرم افزار های تحت وب که برای برگزاری کلاس های آنلاین می توان معرفی کرد ، نرم افزار Adobe Connect می باشد . همانطور که گفته شد این نرم افزار تحت وب سایت یعنی یک سمت آن برای سرور و سمت دیگر برای کاربر می باشد . از این نرم افزار نه تنها برای برگزاری کلاس های آموزشی بلکه برای برگزاری کنفرانس های راه دور و غیر حضوری ، مصاحبه و … نیز می توان استفاده نمود . از این دسته از پلت فرم ها بسیار وجود دارد اما می توان گفت این نرم افزار بهترین است .

برای برگزاری کلاس های آموزشی آنلاین ، مدیر وب سایت ابتدا باید با مراجعه به وب سایت Adobe Connect ثبت نام کند . خرید اکانت به مدت یک ماه رایگان می باشد برای تمدید آن باید هزینه ای را پرداخت نمود البته این نرم افزار در بازار نیز به فروش می رسد . بسیاری از وب سایت های ایرانی نیز ارائه دهنده این نرم افزار هستند .

بعد از خرید اکانت ، ادمین که سمت سرور می باشد باید کلاس ها ، اساتید و دانش آموزان را در نرم افزار تعریف کند و به هر کدام از آنها یک نام کاربری و رمز عبور تعیین نماید . دانش آموزان و اساتید نیز می توانند نرم افزار سمت کاربر را دانلود کنند و با استفاده از نام کاربری و رمز عبور وارد کلاس شوند .

اما وب سایت و این نرم افزار در کنار هم چگونه کار می کنند ؟ با مشخص کردن کلاس ها و اساتید لینک آنها را در وب سایت قرار می دهند و بعد از واریز شهریه توسط کاربران لینک همراه با نام کاربری و رمز عبور به آنها داده می شود .

با هر دستگاهی می توان از این نرم افزار استفاده نمود ؛ کامپیوتر ها ، تلفن های همراه و تبلت ها . داشتن دوربین برای کامپیوتر ها لازم است . بخصوص کامپیوتر های اساتید باید دارای دوربین باشند . در اصل وب سایت ها برای معرفی و فروش دوره های آنلاین هستند . مدیر سایت باید دوره ها را همراه شهریه در وب سایت معرفی نماید تا کاربران با آنها آشنا شوند .

توجه کنید این نرم افزار چون روی سرور نصب میشود و حجم داده های تبادلی بالا است نیازمند یکی سرور قدرتمند است سرور بهتر است مجازی یا اختصاصی باشد . نرم افزار adobe connect  قابلیت های زیر را دارد :

  1.     امکان مدیریت کاربران شرکت کننده
  2.     امکان بارگذاری فایل های مختلف مانند پاورپوینت ، فیلم ، تصاویر و …
  3.     امکان استفاده از صفحه تخته وایت برد
  4.     امکان مکالمه استاد با دانش آموزان و امکان مکالمه گروهی
  5.     قابلیت به اشتراک گذاری صفحه کامپیوتر
  6.     امکان نظر سنجی

همانطور که گفته شد نرم افزار های دیگر نیز وجود دارند که اغلب آنها برای برگزاری ویدئو کنفرانس های آنلاین استفاده می شوند اما مناسب برگزاری کلاس های آموزشی آنلاین نیستند .

به شما پیشنهاد می کنیم برای طراحی وب سایت آموزشی با مشاوران ما در این زمینه تماس حاصل نمایید تا بتوانید بهترین وب سایت آموزشی را راه اندازی کنید و از کسب و کار خود لذت ببرید .

کلاس آنلاین چیست؟

کلاس آنلاین چیست

کلاس آنلاین یک محیط آموزشی است که محدودیت زمانی و مکانی برای شرکت کنندگان آن وجود ندارد. در کلاس آنلاین به شرکت کنندگان، آموزش از راه دور ارائه می‌شود و آن‌ها می‌توانند در یک فضای مجازی با هم تعامل داشته باشند. این محیط آموزشی می‌تواند یک کلاس آنلاین یک نفره یا چند نفره باشد.

کلاس مجازی یا کلاس آنلاین، بخشی از سیستم LMS) Learning Management System) است. ال ام اس، در واقع پلتفرم‌های نرم افزاری برای ایجاد، مدیریت و سازماندهی دوره‌های آموزشی آنلاین هستند که از بستر اینترنت استفاده می‌کنند تا بین دانش آموزان و موسسات آموزشی ارتباط برقرار کنند. هدف از LMS بالا بردن قابلیت های یادگیری است که توسط عموم هم به راحتی قابل دسترس و استفاده باشد.
انواع کلاس آنلاین چیست؟

افراد شرکت کننده در کلاس آنلاین، معمولا دانش آموزان و مدرسان هستند. کلاس‌های آنلاین به دو دسته کلاس آنلاین بدون نظارت و کلاس آنلاین با نظارت تقسیم می‌شود که در ادامه به بررسی و مقایسه این دو نوع کلاس آنلاین خواهیم پرداخت.
کلاس آنلاین بدون نظارت مدرس یا کلاس آنلاین ویدئو محور

در این کلاس‌ها دانش آموزان بدون حضور و کمک مدرس به یادگیری مواد آموزشی می‌پردازند. مطالب آموزشی، معمولا در قالب یک پاورپوینت یا ویدئو، به دانش آموزان ارائه می‌شود. این شیوه، یک دوره آموزشی الکترونیک خصوصی است که می‌تواند آزمون‌های آنلاین خودکار هم داشته باشد. در کلاس آنلاین بدون نظارت، مدرس، تنها یادگیری دانش آموزان را ارزیابی می‌کند و گاهی اوقات اصلا مدرسی وجود ندارد.
کلاس آنلاین با حضور و نظارت مدرس یا کلاس زنده

در این نوع کلاس آنلاین، مطالب آموزشی در زمان خاصی به صورت آنلاین، ارائه می‌شود. فراگیران نیز به وسیله یک برنامه  ویدئو کنفرانس در کلاس حضور دارند. همچنین، امکان تعامل مدرس و دانش آموز در کلاس درس به راحتی فراهم است. این نوع کلاس آنلاین، به دلیل اینکه تحت رهبری و نظارت مدرس قرار دارد، به کلاس سنتی شبیه‌تر است.
برای شرکت در کلاس آنلاین به چه ابزارهایی نیاز دارید؟

ابزارهای لازم برای شرکت در کلاس آنلاین

    کامپیوتر رومیزی، لپ تاپ، تبلت یا گوشی موبایل
    اینترنت با سرعت مناسب و پهنای باند بالا
    استفاده از آخرین نسخه مرورگرهایی مانند کروم یا فایرفاکس
    هدست یا اسپیکر و میکروفون برای مکامه صوتی با مدرس

مزایای استفاده از کلاس آنلاین چیست؟

  1.     با استفاده از کلاس آنلاین در وقت و هزینه صرفه‌جویی می‌شود.
  2.     امکان دسترسی به کلاس‌های آموزشی از طریق اینترنت و بدون محدودیت مکانی وجود دارد.
  3.     در کلاس آنلاین، امکان ضبط جلسات کلاس درس و مشاهده مجدد آن‌ها، از طریق نرم افزارهایی مانند LMS وجود دارد.
  4.     امکان بهره‌مندی از بهترین و باتجربه‌ترین مدرسان
  5.     عدم نیاز به امکانات کلاس فیزیکی، مانند میز، صندلی و سایر تجهیزات آموزشی
  6.     کیفیت خوب صدا و تصویر استاد و مطالب آموزشی
  7.     امکان به اشتراک گذاشتن اسلایدهای آموزشی، فایل‌های pdf، ویدئوهای آموزشی و… به صورت همزمان
  8.     فراهم بودن امکان نظارت خانواده‌ها بر روند تدریس مدرسین
  9.     امکان استفاده دانش آموزان از امکانات کلاس آنلاین، بدون محدودیت مکانی
  10.     استفاده از ابزارهای الکترونیک در فرایند یادگیری، با ویژگی تعاملی بودن و جلب توجه بیشتر دانش آموزان، بازدهی بیشتری دارد.
  11.     با استفاده از کلاس آنلاین، برای تمرکز روی موضوع مورد نظر خود، قدرت انتخاب بیشتری خواهید داشت.
  12.     حضور در کلاس آنلاین با انعطاف پذیری بیشتری همراه است و شما می‌توانید برای سایر فعالیت‌های خود راحت‌تر برنامه‌ریزی کنید.
  13.     استفاده از کلاس آنلاین، برای شما این امکان را فراهم می‌کند که محیط آموزش را آنطور که راحت هستید انتخاب کنید.
  14.     معمولا در آموزش‌های الکترونیک و کلاس آنلاین، فراگیران اعتماد به نفس بیشتری برای برقراری ارتباط با یکدیگر و همچنین تعامل با اساتید خواهند داشت.
  15.     امکان استفاده از کلاس آنلاین در تمام روزهای هفته و ساعات شبانه روز و همچنین با امکان دوری از عوامل استرس‌زا مانند ترافیک، به راحتی فراهم است.
  16.     در کلاس آنلاین، سرعت مطالعه به فراگیر یا دانشجو بستگی دارد و راحت‌تر می‌تواند از اطلاعات به روز شده استفاده کند.
  17.     استفاده از کلاس آنلاین برای افراد شاغل بسیار مفید است چون به راحتی می‌توانند فیلم ضبط شده کلاس را مشاهده کنند.
  18.     در کلاس آنلاین با امکان استفاده از امکانات مولتی مدیا (چند رسانه‌ای)، مطالب بهتر در ذهن دانشجویان تثبیت می‌شود.
  19.     در این دوره‌ها، امکان گرفتن آزمون و پرسش (کوئیز)، توسط استاد وجود دارد. به این صورت که در کلاس آنلاین، استاد سوالات چهار گزینه‌ای مطرح می‌کند و برای پاسخ به آن‌ها نیز وقت مشخصی را در نظر می‌گیرد.
    کلاس آنلاین، معمولا رابط کاربری مناسبی دارد و نسبت به کلاس‌های حضوری چندان خسته کننده نیست.

معایب استفاده از کلاس‌ آنلاین چیست؟

اما مشکلات برگزاری کلاس های آنلاین چیست؟ کلاس آنلاین، علاوه بر مزایایی که بیان کردیم، می‌تواند معایبی هم داشته باشد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

    تفاوت در میزان دسترسی: افرادی که از اینترنت پرسرعت برخوردار نیستند یا امکانات سخت‌افزاری مناسبی ندارند، ممکن است برای دسترسی به کلاس آنلاین با مشکل مواجه شوند. بنابراین در میزان دسترسی افراد به کلاس آنلاین تفاوت وجود دارد.

    عدم امکان تعامل چهره به چهره: در کلاس آنلاین امکان تعامل با استاد و سایر همکلاسی‌ها به صورت مستقیم و چهره به چهره وجود ندارد. این ویژگی برای علاقه‌مندان به حضور در کلاس‌های فیزیکی چندان مناسب نیست.

    شرکت نکردن دانش آموزان در کلاس به دلیل عدم آشنایی با مباحث فناوری اطلاعات: عده‌ای از فراگیران در کلاس‌ آنلاین شرکت نمی‌کنند، آن‌ها تصور می‌کنند استفاده از این کلاس‌ها تنها برای افرادی مناسب است که با مباحث فناوری اطلاعات و سیستم آموزش آنلاین آشنا هستند.

 نرم افزار برگزاری کلاس آنلاین چیست؟

نرم افزار برگزاری کلاس آنلاین

اکنون که دانستیم کلاس آنلاین چیست، لازم است تعدادی از نرم افزارهای برگزاری این نوع کلاس‌ها را نیز بشناسیم.

همه نرم افزارهای کلاس مجازی یا کلاس آنلاین، دارای ویژگی‌های مشترکی مانند اشتراک گذاری و ذخیره فایل‌ها، ضبط جلسات، نظرسنجی، امکان تحلیل و آنالیز، برگزاری آزمون و… هستند. در ادامه به معرفی و بررسی تعدادی از این نرم افزارها خواهیم پرداخت.

تماس با گیل دیتا تماس با گیل دیتا تماس با گیل دیتا تماس با گیل دیتا

مطالب مشابه


2019 © تمامی حقوق این وب‌سایت برای گیل دیتا محفوظ است.
انصراف
پشتیبانی آنلاین