طراحی سایت فروشگاه تخصصی قهوه دان و قهوه ترک و قهوه ساز و ابزار و تجهیزات کافی شاپ
- تاریخ :
- دسته بندی : طراحی سایت / طراحی وبسایت
- بـازدید : 578
- نظـرات : 0
- نـویسنده : مدیریت
قهوه یک دانه بسیار دوست داشتنی است که از سردهای از گیاهان گلدار از خانواده روناسیان که در نواحی گرمسیری رشد میکند به دست میآید. ارتفاع این درخت بین ۳ تا ۱۰ متر متغیر است و ۳ تا ۵ سال بعد از کاشته شدن محصول میدهد. این گیاه، گلهایی سفید و خوشبو دارد که شباهت زیادی به گل یاسمین دارد. قهوه آمار جالبی از خود به جا گذاشته است. این دانه بعد از نفت، دومین ماده تجاری و دومین نوشیدنی پر مصرف بعد از آب است. از هر چهار نفر یک نفر در جهان به طور مستقیم و غیرمستقیم با آن سر و کار دارد و ۴۰ درصد قهوه دنیا نیز در برزیل کشت میشود.
دانههای قهوه خشک شده به درجات مختلف برشته میشوند، بسته به عطر و طعم مورد نظر، درجه بندیهای مختلفی برای این محصول در نظر گرفته شدهاست، قهوه کمی اسیدی است و میتواند به علت داشتن کافئین بالا موجب تحریک انسان گردد.
هیچکس به صورت درست نمیداند این نوشیدنی چگونه به دست آمده است. اما احتمال میرود کنجکاوی انسان دلیل اصلی پیدایش آن باشد. افسانهای وجود دارد از یک بُزچران به نام کَلدی در اتیوپی اواخر سده ششم میلادی؛ داستان از این قرار است که یک روز کلدی متوجه بی قراری و اضطراب عجیب گله بزهایش بعد از خوردن نوعی میوه و برگهای گیاهی ناشناس میشود.
کمی بعد راهبان محلی از وجود چنین گیاهی مطلع شده و پس از آزمونهای بسیار فهمیدند با بو دادن، خرد کردن و در آب انداختن دانههای این گیاه میتوان از آن یک نوشیدنی خاص درست کنند. این نوشیدنی به آنها کمک میکرد تا ساعتها بیدار بمانند و نیایش کنند. به همین ترتیب قهوه بر سر زبانها افتاد و در شهرهای مقدس دورتر مثل مکه و مدینه هم طرفدار پیدا کرد.
Coffee لغت انگلیسی است که برای قهوه به کار برده میشود. قهوه نام شهری در اتیوپی است که واژه عربی شده کفا یا کافا است. گیاه قهوه درختی سبز است که دارای میوه قهوه است که به آن گیلاس قهوه هم گفته میشود. پس از چیده شدن گیلاسهای قهوه از درخت قهوه، گوشت میوه از هسته سبز رنگ داخلی جدا میشود. به دانهها قهوه خام گفته میشود که به عنوان قهوه سبز نام برده میشود. حالا که میدانید قهوه سبز چیست این را اضافه کنیم که قهوهها برشته میشوند طوری که رنگ آن از سبز تا مشکی(قهوهای سوخته) تغییر میکند. میزان و نحوه برشته شدن باعث تغییر در عطر، طعم، سایز و سفتی و شکنندگی قهوه میشود. دو دانه روبوستا و عربیکا از پر مصرفترین قهوههای دنیا هستند که به مقدار زیادی کشت میشوند. هنگامی که دانههای قهوه به درجات موردنیاز آسیاب میشوند برای تهیه نوشیدنی مورد استفاده قرار میگیرند.
تبدیل دانه تازه قهوه به یک گیاه تقریبا 2.5 ماه طول میکشد، در حالی که جوانه زدن دانههای قدیمیتر میتواند تا 6 ماه طول بکشد. درختان جوان کاملا شکننده و ظریف هستند و بنابراین برای محافظت، زیر سایهبان نگهداری میشوند.
حدود 3 تا 4 سال طول میکشد تا گیاه به مرحله میوه دادن برسد و میوه آن برای تولید قهوه با کیفیت برداشت میشود. این گیاه، شکوفه هایی دارد که در یک بازه زمانی 30 تا 35 هفتهای به گیلاس قهوه تبدیل میشوند
هر گیلاس از بخش های مختلفی تشکیل شده که شامل دانه سبز، یک پوست نقرهای، یک پوسته کاغذی محافظ به نام پکتین، یک لایه گوشتی به نام پالپ و یک پوشته لایه خارجی میباشد . در تصویر زیر میتوانید با بخش های مختلف میوه قهوه آشنا شوید.
برداشت قهوه پر زحمت است و اغلب اوقات با دست انجام میشود؛ چرا که درختهای این گیاه در کشورهای در حال توسعهای رشد میکنند که نیروی کار ارزان دارند و استفاده از ماشینآلات در زمینهای کشاورزی سخت و هزینهبر است.
شاید بپرسید دانه قهوه چه زمانی برداشت میشود؟ هنگامی که گیلاس ها به رنگ قرمز دربیایند زمان برداشت فرارسیده است. معمولا دانهها همگی با هم و یا به صورت دستچین برداشت میشوند.
در حالت برداشت اول (همگی با هم)، کارگر دستش را روی شاخه میکشد و همه دانهها چه سبز و چه قرمز روی زمین میریزند. دانههای سبز را میتوان برداشت کرد ولی اگر به همراه دانههای رسیده پردازش شوند قهوه را بدمزه میکنند.
اگر کار برداشت به صورت دستچین انجام شود،کارگر ابتدا دانه های رسیده را برداشت کرده و بعد از چند روز برای برداشت دانههایی که تا آن موقع رسیدهاند، بر میگردد.
دلایل اهمیت طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه
وجود وب سایت طراحی شده، اعتبار شما را افزایش می دهد
شما با طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه می توانید تاثیر زیادی در جلب اعتماد مشتریان و مخاطبانتان بگذارید . یک طراحی سایت حرفه ای، متن مناسب با نوشتار خوب، اطلاعات مقید از محصولات و اطلاعات تماس مناسب باعث افزایش اعتماد مشتریان به شما می شود .
طراحی وب سایت باعث می شود فروشگاه شما در هر زمان و از هر مکان قابل دسترس باشد
با استفاده از طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه هر کاربر با یک کلیک ساده موس، می تواند در 7 روز هفته و 24 ساعت شبانه روز به شما دسترسی داشته باشد .
وجود وب سایت طراحی شده سهولت ارجاع مشتریان جدید به فروشگاه شما را فراهم می کند
برای بسیاری از فروشگاه های چای و قهوه یک منبع حیاتی برای یافتن مشتریان جدید، ارجاع سایرین است . شما با طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه این امکان را فراهم می کنید که مردم به راحتی پورتال شما را به دیگران ارجاع دهند .
آدرس وب سایت طراحی شده ی شما برای چای و قهوه راحت تر از شماره تلفن به خاطر می ماند به علاوه دادن راه های مختلف تماس با شما به مردم، امکان برقراری تماس را بیشتر می کند .
وب سایت طراحی شده یک ابزار قوی فروش است
فروش محصولات از طریق طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه یک راه بسیار عالی برای افزایش فروش است .
شما یک ویترین دائمی که هزینه آن خیلی کمتر از یک فروشگاه آجری است دارید ضمن این که مردم بیشتری امکان دسترسی به آن را دارند . وجود اطلاعات فروش موثر در طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه شما، امکان وادار شدن مردم به کلیک روی دکمه خرید را افزایش می دهد .
حتی اگر نتوانید از طریق اینترنت فروش انجام دهید،طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه شما یک سرمایه محسوب می شود . طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه ، یک شروع برای متقاعد کردن بازدید کنندگان به نیاز آن ها به محصولات شما است .
طراحی وب سایت باعث افزایش ارزش تبلیغات شما می شود
اضافه کردن آدرس وب سایت طراحی شده در تبلیغات، کارت تجاری و امضاء فروشگاه، یک راه خوب برای جلب مشتری به فروشگاه شما است .
مراجعه به طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه راحت تر از نوشتن نامه یا رفتن به مغازه یا حتی تلفن زدن به شما است . مردم اطلاعات شما را به راحتی دریافت می کنند و نیازی نیست برای آقای فروشنده برای کمک صبر کنند .
طراحی وب سایت به شما کمک می کند با مشتریان بالقوه در ارتباط باشید
مردم زیادی وجود دارند که به آنچه شما ارائه می کنید علاقمند هستند ولی ممکن است هم اکنون برای خرید آمادگی نداشته باشند . شما باید با آن ها در ارتباط باشید تا زمانی که آن ها برای خرید آمادگی یافنتد، با خبر شوید . طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه یک روش عالی برای تسهیل این فرایند است .
مزایای طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه
1- برداشتن واسطه ها و در نتیجه افزایش سود
2- امکان فروش به تمام نقاط کشور بدون نیاز به هزینه ی پرسنل و دفاتر فروش
3- معرفی هرچه بهتر برند تجاری شما به واسطه فضای مجازی
4- افزایش کیفیت و سرعت پاسخگویی به نیازهای مشتریان
5- امکان دریافت نظرات راجع به محصولات
6- امکان دریافت وجه به طرق مختلف (درگاه بانک، پرداخت در محل و….)
7- امکان ارائه توضیحات جامع همراه با نقد و بررسی راجع به کالا
8- امکان جذب کاربران از موتور های جستجو
9- امکان تعامل سازنده با تامین کننده
قهوه عربیکا با نام قهوه عربی معروف بوده است. قهوه عربیکا درصد زیادی از تولید جهانی قهوه را به خود اختصاص داده است که برزیل یکی از بزرگترین تولید کنندگان آن است از اینرو به قهوه عربیکای برزیلی نیز شناخته میشود. میزان کافئین موجود در دانه قهوه عربیکا و چرب بودن آن باعث ایجاد طعمی خوش و دلنشین شده است. همچنین عطر و بوی قهوه عربیکا مست کننده است، به همین دلیل تقاضا در قهوه عربی زیاد است.
دانه قهوه روبوستا مقاومتر از دانه قهوه عربیکا است و از آن کافئین بیشتری دارد در نتیجه کمی تلختر است. دانه قهوه روبوستا در کشورهایی که کاشته میشود قهوههایشان به همان نام نیز معروف است مانند قهوه روبوستای اندونزی، قهوه روبوستای هندی، قهوه روبوستای ویتنامی و قهوه روبوستای برزیلی. قهوه روبوستا نسبت به قهوه عربیکا طرفداران کمتری دارد و ارزانتر است.
قهوه ترک که طرفداران خود را دارد در آن دانههای پودر شده قهوه را روی شعله دم میکنند. از قهوه جوش که به آن ایبریک یا جذوه هم گفته میشود برای دم کردن قهوه ترک استفاده میشود. میزان کافئین قهوه ترک نسبتا زیاد است. فال قهوه چیست؟ با پودر قهوهای که در ته فنجان باقی میماند فال قهوه انجام میشود و اقدام به بازگویی گذشته و پیشگویی آینده میکنند.
قهوه فرانسه نوعی دیگر از قهوه است که با دستگاههای قهوه ساز درست میشود. دانههای قهوه فرانسه در داخل فیلتر دستگاه قهوه ساز باقی میماند و عصاره قهوه توسط آب جوش خارج شده و در مخزن جمع میشود. نوشیدنی قهوه فرانسه در قوری یا لیوان دستگاه چکه میکند. همچنین از دستگاه فرنچ پرس (دستگاه پرس کننده) و از قوری توری دار میتوانید برای تهیه قهوه فرانسه استفاده کنید. قهوه فرانسه نسبت به قهوه ترک کمی زبرتر آسیاب میشود.
قهوه اسپرسو در مقابل انواع قهوههای دم کردنی قرار دارد. اسپرسو طعمی تلخ دارد و با دستگاههای مخصوصی تهیه میشود که قهوه را مدت زمان بسیار کمی تحت فشار قرار میدهد و بسیار سریع آماده میشود که حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه زمان میبرد به همین دلیل مهارت بالای باریستا (قهوه چی) را میطلبد. نوعی دیگر از قهوه اسپرسو، دابل اسپرسو است که به آن دوپیو هم گفته میشود. اسپرسو تک شات است اما برای تهیه دابل اسپرسو در یک فنجان قهوه دو شات اسپرسو نیاز است. کافه لاته، موکاچینو، ماکیاتو، کاپوچینو، کافه آمریکانو و فلت وایت از انواع دیگر قهوه بر پایه اسپرسو هستند که ممکن است در منوی کافی شاپها ببینید.
قهوه چیست؟
قهوه نوعی نوشیدنی رایج است که از دانههای بوداده و آسیاب شده درخت قهوه به دست میآید. درخت قهوه بومی مناطق نیمه گرمسیری آفریقا و برخی از جزایر جنوب و جنوب شرق آسیا است. این گیاه از آفریقا سر در آورده و سپس در سایر نقاط جهان پراکنده شد و در حال حاضر در بیش از ۷۰ کشور کشت میشود که در درجه اول مناطق استوایی آمریکا، جنوب شرقی آسیا، هند و آفریقاست، هنگام رسیدن میوه گیاه قهوه، دانههای قهوه را برداشت و فرآوری میکنند.دانههای قهوه خشک شده به درجات مختلف برشته میشوند، بسته به عطر و طعم مورد نظر، درجه بندیهای مختلفی برای این محصول در نظر گرفته شدهاست، قهوه کمی اسیدی است و میتواند به علت داشتن کافئین بالا موجب تحریک انسان گردد.
هیچکس به صورت درست نمیداند این نوشیدنی چگونه به دست آمده است. اما احتمال میرود کنجکاوی انسان دلیل اصلی پیدایش آن باشد. افسانهای وجود دارد از یک بُزچران به نام کَلدی در اتیوپی اواخر سده ششم میلادی؛ داستان از این قرار است که یک روز کلدی متوجه بی قراری و اضطراب عجیب گله بزهایش بعد از خوردن نوعی میوه و برگهای گیاهی ناشناس میشود.
کمی بعد راهبان محلی از وجود چنین گیاهی مطلع شده و پس از آزمونهای بسیار فهمیدند با بو دادن، خرد کردن و در آب انداختن دانههای این گیاه میتوان از آن یک نوشیدنی خاص درست کنند. این نوشیدنی به آنها کمک میکرد تا ساعتها بیدار بمانند و نیایش کنند. به همین ترتیب قهوه بر سر زبانها افتاد و در شهرهای مقدس دورتر مثل مکه و مدینه هم طرفدار پیدا کرد.
قهوه چگونه به دست میآید؟
Coffee لغت انگلیسی است که برای قهوه به کار برده میشود. قهوه نام شهری در اتیوپی است که واژه عربی شده کفا یا کافا است. گیاه قهوه درختی سبز است که دارای میوه قهوه است که به آن گیلاس قهوه هم گفته میشود. پس از چیده شدن گیلاسهای قهوه از درخت قهوه، گوشت میوه از هسته سبز رنگ داخلی جدا میشود. به دانهها قهوه خام گفته میشود که به عنوان قهوه سبز نام برده میشود. حالا که میدانید قهوه سبز چیست این را اضافه کنیم که قهوهها برشته میشوند طوری که رنگ آن از سبز تا مشکی(قهوهای سوخته) تغییر میکند. میزان و نحوه برشته شدن باعث تغییر در عطر، طعم، سایز و سفتی و شکنندگی قهوه میشود. دو دانه روبوستا و عربیکا از پر مصرفترین قهوههای دنیا هستند که به مقدار زیادی کشت میشوند. هنگامی که دانههای قهوه به درجات موردنیاز آسیاب میشوند برای تهیه نوشیدنی مورد استفاده قرار میگیرند.
رشد گیاه
یک دانه قهوه سبز بو داده نشده (رُست نشده) در واقع دانه گیاه قهوه (با نام علمی Coffea) است. چندین گونه از این گیاه وجود دارد که شناختهشدهترین آنها قهوه عربیکا است که 75 تا 80 درصد قهوه جهان از آن تولید میشود، در حالی که نژاد دیگر یعنی قهوه روبوستا تقریبا 20 درصد تولید جهانی این محصول را به خود اختصاص میدهد.تبدیل دانه تازه قهوه به یک گیاه تقریبا 2.5 ماه طول میکشد، در حالی که جوانه زدن دانههای قدیمیتر میتواند تا 6 ماه طول بکشد. درختان جوان کاملا شکننده و ظریف هستند و بنابراین برای محافظت، زیر سایهبان نگهداری میشوند.
حدود 3 تا 4 سال طول میکشد تا گیاه به مرحله میوه دادن برسد و میوه آن برای تولید قهوه با کیفیت برداشت میشود. این گیاه، شکوفه هایی دارد که در یک بازه زمانی 30 تا 35 هفتهای به گیلاس قهوه تبدیل میشوند
گیلاس قهوه
گیلاس قهوه یا Coffee Cherries میوه ای است که دانه های سبز قهوه در درون آن جای دارند ، معمولا هر میوه دارای 2 دانه سبز در درون خود است اما در 5 تا 10 درصد مواقع ممکن است یک دانه سبز درون آن وجود داشته باشد. این میوه ها قبل از رسیدن سبز رنگ و پس از رسیدن و آماده شدن برای برداشت به رنگ قرمز یا قرمز مایل به بنفش در می آیند.هر گیلاس از بخش های مختلفی تشکیل شده که شامل دانه سبز، یک پوست نقرهای، یک پوسته کاغذی محافظ به نام پکتین، یک لایه گوشتی به نام پالپ و یک پوشته لایه خارجی میباشد . در تصویر زیر میتوانید با بخش های مختلف میوه قهوه آشنا شوید.
برداشت دانه ها
گیلاسهای قهوه معمولا 4 تا 5 سال پس از کاشت آماده برداشت هستند. اکثر کشورهای تولیدکننده قهوه برداشت سالیانه دارند، اما بعضی کشورها مانند کلمبیا سالیانه دو مرتبه گلدهی دارند بنابراین دو بار در سال برداشت میکنند.برداشت قهوه پر زحمت است و اغلب اوقات با دست انجام میشود؛ چرا که درختهای این گیاه در کشورهای در حال توسعهای رشد میکنند که نیروی کار ارزان دارند و استفاده از ماشینآلات در زمینهای کشاورزی سخت و هزینهبر است.
شاید بپرسید دانه قهوه چه زمانی برداشت میشود؟ هنگامی که گیلاس ها به رنگ قرمز دربیایند زمان برداشت فرارسیده است. معمولا دانهها همگی با هم و یا به صورت دستچین برداشت میشوند.
در حالت برداشت اول (همگی با هم)، کارگر دستش را روی شاخه میکشد و همه دانهها چه سبز و چه قرمز روی زمین میریزند. دانههای سبز را میتوان برداشت کرد ولی اگر به همراه دانههای رسیده پردازش شوند قهوه را بدمزه میکنند.
اگر کار برداشت به صورت دستچین انجام شود،کارگر ابتدا دانه های رسیده را برداشت کرده و بعد از چند روز برای برداشت دانههایی که تا آن موقع رسیدهاند، بر میگردد.
دلایل اهمیت طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه
وجود وب سایت طراحی شده، اعتبار شما را افزایش می دهد
شما با طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه می توانید تاثیر زیادی در جلب اعتماد مشتریان و مخاطبانتان بگذارید . یک طراحی سایت حرفه ای، متن مناسب با نوشتار خوب، اطلاعات مقید از محصولات و اطلاعات تماس مناسب باعث افزایش اعتماد مشتریان به شما می شود .
طراحی وب سایت باعث می شود فروشگاه شما در هر زمان و از هر مکان قابل دسترس باشد
با استفاده از طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه هر کاربر با یک کلیک ساده موس، می تواند در 7 روز هفته و 24 ساعت شبانه روز به شما دسترسی داشته باشد .
وجود وب سایت طراحی شده سهولت ارجاع مشتریان جدید به فروشگاه شما را فراهم می کند
برای بسیاری از فروشگاه های چای و قهوه یک منبع حیاتی برای یافتن مشتریان جدید، ارجاع سایرین است . شما با طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه این امکان را فراهم می کنید که مردم به راحتی پورتال شما را به دیگران ارجاع دهند .
آدرس وب سایت طراحی شده ی شما برای چای و قهوه راحت تر از شماره تلفن به خاطر می ماند به علاوه دادن راه های مختلف تماس با شما به مردم، امکان برقراری تماس را بیشتر می کند .
وب سایت طراحی شده یک ابزار قوی فروش است
فروش محصولات از طریق طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه یک راه بسیار عالی برای افزایش فروش است .
شما یک ویترین دائمی که هزینه آن خیلی کمتر از یک فروشگاه آجری است دارید ضمن این که مردم بیشتری امکان دسترسی به آن را دارند . وجود اطلاعات فروش موثر در طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه شما، امکان وادار شدن مردم به کلیک روی دکمه خرید را افزایش می دهد .
حتی اگر نتوانید از طریق اینترنت فروش انجام دهید،طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه شما یک سرمایه محسوب می شود . طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه ، یک شروع برای متقاعد کردن بازدید کنندگان به نیاز آن ها به محصولات شما است .
طراحی وب سایت باعث افزایش ارزش تبلیغات شما می شود
اضافه کردن آدرس وب سایت طراحی شده در تبلیغات، کارت تجاری و امضاء فروشگاه، یک راه خوب برای جلب مشتری به فروشگاه شما است .
مراجعه به طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه راحت تر از نوشتن نامه یا رفتن به مغازه یا حتی تلفن زدن به شما است . مردم اطلاعات شما را به راحتی دریافت می کنند و نیازی نیست برای آقای فروشنده برای کمک صبر کنند .
طراحی وب سایت به شما کمک می کند با مشتریان بالقوه در ارتباط باشید
مردم زیادی وجود دارند که به آنچه شما ارائه می کنید علاقمند هستند ولی ممکن است هم اکنون برای خرید آمادگی نداشته باشند . شما باید با آن ها در ارتباط باشید تا زمانی که آن ها برای خرید آمادگی یافنتد، با خبر شوید . طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه یک روش عالی برای تسهیل این فرایند است .
مزایای طراحی سایت فروشگاه چای و قهوه
1- برداشتن واسطه ها و در نتیجه افزایش سود
2- امکان فروش به تمام نقاط کشور بدون نیاز به هزینه ی پرسنل و دفاتر فروش
3- معرفی هرچه بهتر برند تجاری شما به واسطه فضای مجازی
4- افزایش کیفیت و سرعت پاسخگویی به نیازهای مشتریان
5- امکان دریافت نظرات راجع به محصولات
6- امکان دریافت وجه به طرق مختلف (درگاه بانک، پرداخت در محل و….)
7- امکان ارائه توضیحات جامع همراه با نقد و بررسی راجع به کالا
8- امکان جذب کاربران از موتور های جستجو
9- امکان تعامل سازنده با تامین کننده
قهوه عربیکا
قهوه عربیکا با نام قهوه عربی معروف بوده است. قهوه عربیکا درصد زیادی از تولید جهانی قهوه را به خود اختصاص داده است که برزیل یکی از بزرگترین تولید کنندگان آن است از اینرو به قهوه عربیکای برزیلی نیز شناخته میشود. میزان کافئین موجود در دانه قهوه عربیکا و چرب بودن آن باعث ایجاد طعمی خوش و دلنشین شده است. همچنین عطر و بوی قهوه عربیکا مست کننده است، به همین دلیل تقاضا در قهوه عربی زیاد است.
قهوه روبوستا
دانه قهوه روبوستا مقاومتر از دانه قهوه عربیکا است و از آن کافئین بیشتری دارد در نتیجه کمی تلختر است. دانه قهوه روبوستا در کشورهایی که کاشته میشود قهوههایشان به همان نام نیز معروف است مانند قهوه روبوستای اندونزی، قهوه روبوستای هندی، قهوه روبوستای ویتنامی و قهوه روبوستای برزیلی. قهوه روبوستا نسبت به قهوه عربیکا طرفداران کمتری دارد و ارزانتر است.
قهوه ترک
قهوه ترک که طرفداران خود را دارد در آن دانههای پودر شده قهوه را روی شعله دم میکنند. از قهوه جوش که به آن ایبریک یا جذوه هم گفته میشود برای دم کردن قهوه ترک استفاده میشود. میزان کافئین قهوه ترک نسبتا زیاد است. فال قهوه چیست؟ با پودر قهوهای که در ته فنجان باقی میماند فال قهوه انجام میشود و اقدام به بازگویی گذشته و پیشگویی آینده میکنند.
قهوه فرانسه
قهوه فرانسه نوعی دیگر از قهوه است که با دستگاههای قهوه ساز درست میشود. دانههای قهوه فرانسه در داخل فیلتر دستگاه قهوه ساز باقی میماند و عصاره قهوه توسط آب جوش خارج شده و در مخزن جمع میشود. نوشیدنی قهوه فرانسه در قوری یا لیوان دستگاه چکه میکند. همچنین از دستگاه فرنچ پرس (دستگاه پرس کننده) و از قوری توری دار میتوانید برای تهیه قهوه فرانسه استفاده کنید. قهوه فرانسه نسبت به قهوه ترک کمی زبرتر آسیاب میشود.
قهوه اسپرسو
قهوه اسپرسو در مقابل انواع قهوههای دم کردنی قرار دارد. اسپرسو طعمی تلخ دارد و با دستگاههای مخصوصی تهیه میشود که قهوه را مدت زمان بسیار کمی تحت فشار قرار میدهد و بسیار سریع آماده میشود که حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه زمان میبرد به همین دلیل مهارت بالای باریستا (قهوه چی) را میطلبد. نوعی دیگر از قهوه اسپرسو، دابل اسپرسو است که به آن دوپیو هم گفته میشود. اسپرسو تک شات است اما برای تهیه دابل اسپرسو در یک فنجان قهوه دو شات اسپرسو نیاز است. کافه لاته، موکاچینو، ماکیاتو، کاپوچینو، کافه آمریکانو و فلت وایت از انواع دیگر قهوه بر پایه اسپرسو هستند که ممکن است در منوی کافی شاپها ببینید.