معرفی انواع طراحی سایت




پیشینه طراحی وب
 در ابتدا تمام وب‌سایت‌ها با کُدهای بسیار ساده‌ای به زبانHTML ایجاد می‌شدند. HTML زبان نشانه‌گذاری ابرمتن که ساختار ساده‌ای به صفحات وب مانند تیترها، پاراگراف‌ها، ارتباط صفحه‌ها با یکدیگر و ... را می‌داد. با پیشرفت روزافزون وب‌سایت‌ها زبان اچ تی ام ال هم گسترش یافت و صفحات وب هم ظاهر پیچیده‌تری به خود گرفت. در ابتدا از جدول‌ها برای چیدمان صفحات وب استفاده می‌شد که با پیدایش زبان CSS این روش نیز منسوخ شد.
 فناوری‌هایی مانند استفاده از پایگاه داده یکپارچه، زبان‌های برنامه‌نویسی سمت سرور مانند PHP، ASP، ASP.net و ... باعث تغییرات بیشتر در ساختار وب‌سایت‌ها شد. طراحی سایت‌ها به‌صورت واکنشگرا یا ریسپانسیو هم از مواردی است که امروزه مورد توجه کاربران قرار می‌گیرد.
 همچنین با به وجود آمدن فناوری‌های پویانمایی به صفحات وب، مانند فلش، ظاهر وب بیش‌ازپیش تغییر کرد و امکانات جدیدی به سازندگان رسانه و طراحان وب داده‌ شده است.


انواع سایت
 وب‌سایت‌ها بر اساس کاربرد خاص و نوع کدنویسی به چند دسته تقسیم می‌شوند:
 ● سایت‌های ثابت (Static Website)
 این سایت‌ها به‌صورتی طراحی می‌شوند که تمام اطلاعات مورد نیاز در آن‌ها قرار داده می‌شود. برای ایجاد تغییر در سایت باید حتما به با کد نویسی سایت آشنا باشید. تقریبا اکثر این سایت‌ها با HTML طراحی شده‌اند. این سایت‌ها دارای حجم بسیار پایین کدنویسی هستند، به همین دلیل سرعت بارگذاری بالایی دارند. این کاهش حجم کد باعث خواناتر شدن سایت به وسیله موتورهای جستجو می‌شود. این سایت‌ها قیمت بسیار پایین‌تر و امنیت بیشتری نسبت به سایت‌های دیگر دارند. توجه داشته باشید از آنجایی که این سایت‌ها توسط مدیران و صاحبان سایت قابل تغییر نیستند، امکان به روز رسانی زودهنگام نیز وجود ندارد و معمولا برای مواردی استفاده می‌شوند که یک یا دوبار در سال نیاز به تغییر محتوا دارند.
 ● سایت‌های پویا (Dynamic Website)
 دسترسی به بخش مدیرتی این نوع سایت‌ها بر عکس نوع پویا آزاد است و صاحب سایت می‌تواند در هر لحظه محتوای سایت را تغییر دهد. اکثر سایت‌های پویا به زبان‌های Php، ASP.Net و ASP نوشته می‌شوند. از زبان‌هایی مانند CSS و Silver light نیز برای اضافه کردن قابلیت‌های بیشتر استفاده می‌شود.
 قالب اصلی سایت توسط طراح نوشته می‌شود و در ادامه مدیر سایت اقدام به تولید محتوای مورد نظر برای سایت میکند. مزیت‌ اصلی این سایت‌ها این است که هیچ محدودیتی برای ایجاد، تغییر یا حذف مطالب، تصاویر و صفحات و غیره وجود ندارد. با استفاده از زبان‌های طراحی سایت پیشرفته برای ساخت این سایت‌ها میتوان امکاناتی از جمله صفحات هوشمند، فرمها، صفحات جستجو و ... به آنها اضافه کرد. استفاده از کدهای پیچیده در این نوع سایت‌ها باعث کند شدن بارگذاری آنها می‌شود.

● پورتال‌ها (Portal)
 پورتال‌ها سایت‌های کامل و جامعی هستند که چندین هدف را در یک سایت دنبال می‌کنند؛ یعنی چندین سایت پویا برای رسیدن به اهدافی خاص در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند؛ مثلا پورتال‌های خبری که از چندین سایت پویا تشکیل شده‌اند و هر کدام امکانات خاصی را ارائه می‌دهند. تمام ویژگی‌های یک سایت پویا می‌تواند در یک پورتال خبری نیز وجود دارد.
 ● سایت‌های فلش
 این نوع سایت‌ها از نوع ایستا و نیمه پویا توسط نرم‌افزارهای خاصی طراحی می‌شوند. این سایت‌ها ثابت هستند، توسط طراح سایت ایجاد می‌شوند و قابل تغییر نیستند. مزیت این سایت‌ها گرافیک زیبا و انیمیشن‌های جذاب آنهاست؛ اما این سایت‌ها توسط موتورهای جستجو خوانده نمی‌شوند و سرعت بارگذاری بسیار پایینی دارند.
 طراحی سایت با وردپرس
 در رابطه با طراحی سایت با وردپرس، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا برای راه‌اندازی و ایجاد سایت‌ها و وبلاگ‌هاست. وردپرس به زبان برنامه‌نویسی PHP نوشته شده و توسط MySQL نیز پشتیبانی می‌شود. در حال حاضر بیش از ۷۶ میلیون وب‌سایت در جهان با این CMS راه اندازی شده‌ است. وردپرس برای پیاده‌سازی انواع وب‌سایت‌ شخصی، وب‌سایت‌ خبری، وب‌سایت‌های عکاسی، معرفی مشاغل، طراحی سایت فروشگاهی، سایت‌های اجتماعی، دانشگاهی و ... استفاده می‌شود. استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس مزایای فراوانی دارد که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

● کاهش هزینه: ساخت سایت با وردپرس هزینه زیادی نمی‌خواهد. همچنین دیگر لازم نیست برای هر تغییری به طراح سایت مراجعه می‌کنید.
 ● ظاهر زیبا: علاوه بر وجود قالب‌های بسیار زیبای موجود در اینترنت، وردپرس برای شما امکان ساخت قالب سفارشی را نیز فراهم می‌کند.
 ● مدیریت آسان: مدیریت سایت بسیار آسان است و به هیچ برنامه جانبی نیاز ندارد.
 ● سئو عالی: وردپرس به‌صورت کاملا استاندارد کدنویسی شده که باعث بالارفتن سئو سایت شما می‌شود. همچنین پلاگین‌های متعددی برای بالارفتن سئو نیز ارائه داده است.
 ● به روزرسانی رایگان: وردپرس یک سیستم کاملا رایگان است. در هر لحظه می‌توانید آخرین نسخه آن را دانلود و به راحتی نصب کنید.
 ● امنیت: وردپرس از امنیت بالایی نیز برخوردار است، تیم وردپرس هر لحظه مشکلات امنیتی را رصد می‌کنند و در نسخه‌های جدیدتر برطرف می‌کنند. همچنین پلاگین‌های متعددی برای امنیت بیشتر نیز ارائه شده‌اند.
 ● انعطاف‌پذیری: وردپرس منعطف‌ترین سیستم مدیریت محتواست که برای شما امکان طراحی و تغییر را فراهم می‌کند.

تماس با گیل دیتا تماس با گیل دیتا تماس با گیل دیتا تماس با گیل دیتا

مطالب مشابه


2019 © تمامی حقوق این وب‌سایت برای گیل دیتا محفوظ است.
انصراف
پشتیبانی آنلاین