طراحی سایت اختصاصی چیست؟
- تاریخ :
- دسته بندی : اخبار سایت / آموزشگاه
- بـازدید : 326
- نظـرات : 0
- نـویسنده : javadtaeb
طراحی سایت اختصاصی امروزه با پیشرفت تکنولوژی و رشد شبکه های اجتماعی، باعث شده است که توسعه کسب و کارها با سرعت بیشتری انجام شود. طراحی سایت، با توجه به نوع مشاغل و زمینه فعالیت آنها ویژگی ها و امکانات متفاوتی دارد. به عنوان مثال طراحی سایت شرکتی با طراحی سایت فروشگاهی و یا پورتال تفاوت زیادی دارد.
بهترین نوع طراحی وب سایت، طراحی سایت اختصاصی و در عین حال حرفهای میباشد که کاربران را به خود جذب میکند. برخی از صاحبان مشاغل و کارفرمایان که آشنایی بیشتری با فضای وب دارند و به دلیل اینکه کنترل کار را به دست بگیرند و کسب و کار و محصولات خود را به درستی به مشتریان و کاربران بشناسانند، شرکت یا سازمان خود را نیازمند به طراحی سایت اختصاصی و حرفه ای میدانند.
طراحی سایت اختصاصی با قالب های آماده چه تفاوت هایی دارد؟
طراحی سایت اختصاصی کارفرما از همان ابتدا با هدفی مشخص برای توسعه کسب و کارش، امکانات و نیازهای خود را ارزیابی می کند و طی جلسات مشاوره با کارشناسان شرکت رایان، اقدام به طراحی سایت میکند. گرافیست، قالب وب سایت را به صورت اختصاصی با سلایق و رنگ بندی و نمونه سایت های مدنظر کارفرما، طراحی می کند و پس از انجام اصلاحات کارفرما و در نهایت تایید گرافیکی قالب، به بخش برنامه نویسی ارسال می کند. پس از برنامه نویسی، صفحه آرایی و ورود اطلاعات و چیدمان مطالب انجام می شود و پس از بررسی تست های کنترل کیفی سایت در هاست مشتری آپلود و تحویل کارفرما می شود.سایت های قالب آماده ممکن است برخی از کاربران فقط برای نوشتن آدرس سایت بر روی سربرگ یا کاتالوگ برای طراحی وب سایت هزینه کنند و برای آنها هیچ اهمیتی ندارد که موفقیتی را به دست بیاورند و نمیخواهند هزینههای زیادی را برای طراحی سایت بپردازند و یا امکانات خاص و پیشرفته ای مدنظرشان نمی باشد؛ اینگونه کاربران بهتر است به طراحی وب سایت معمولی با قالبهای آماده با هزینه های کم و اقتصادی اقدام کنند.
مراحل انجام طراحی سایت اختصاصی
طراحی سایت اختصاصی مراحلی دارد که باید رعایت شود تا کاربر و مشتری سایت را به خود جذب کند.- در جلسه مشاوره نیاز و هدف کارفرما به وب سایت بررسی میشود و امکانات پیشنهادی و برآورد هزینه طراحی سایت ارائه میشود. نوشتن یک پروپوزال (RFP) و یا طرح پیشنهادی که از ضرورات در طراحی وب سایتهای حرفهای میباشد، از جمله کارهایی است که در این جلسه انجام میشود.
- پس از تایید کارفرما، قرارداد سایت منعقد میشود و طراحی گرافیک قالب سایت شروع میشود.
- پس از اصلاحات و تاییدیه طرح گرافیکی سایت، برنامه نویسی و کدنویسی سایت با زبان PHP و CMS های برتر دنیا مانند وردپرس و جوملا و یا فریم ورک های لاراول و از پایه PHP انجام میشود.
- پس از برنامه نویسی، صفحه آرایی و چیدمان محتوا و و ورود اطلاعات انجام میشود.
- پس از ورود اطلاعات، در واحد کنترل کیفیت سایت بررسی نهایی انجام میشود و سایت آپلود میشود.
- پس از مشاهده سایت توسط کارفرما و ارسال اصلاحات سایت، جلسه تحویل سایت و آموزش در محل شرکت برگزار میشود.
ساخت سایت نیازمند به خدمت گرفتن طراحان و برنامه نویسان ماهر میباشد تا با تجربههایی که در این بخش دارند به راه اندازی وب سایت حرفه ای شما کمک کنند.
طراحی سایت اختصاصی چه ویژگیهایی دارد؟
کارفرمایان حین تصمیم برای سفارش طراحی سایت از طرف مشاوران مراکز تشویق میشوند تا به طراحی وب سایت با کیفیتتر و اختصاصی بپردازند، زیرا سایت حرفهای نسبت به سایر سایتها ویژگیهای مضاعفی دارد که در ادامه این مطلب به این موضوع پرداخته شده است.
- صاحبان مشاغل بهتر از هر کسی میدانند که امروزه ویژگیهای ظاهری سایت با توجه به کسانی که از آن خرید و یا بازدید میکنند از مهمترین فاکتورها میباشد.
- در طراحی سایت به صورت اختصاصی، قالبهای گرافیکی سایت به صورت اختصاصی طراحی میشود، همچنین امکانات و ویژگیهای این سایتها با توجه به درخواست مشتری سفارشی سازی می شود.
- هنگامی که کاربران برای خرید و یا به دست آوردن اطلاعات به یک وب سایت مراجعه میکنند، رنگ و شکل و محتوای وب سایت، سرعت بارگذاری و راههای دسترسی کاربران به سایت، مراجعه کنندگان را تحت تأثیر قرار میدهد. طراحی سایت اختصاصی و حرفه ای باعث میشود تا مخاطب از باز کردن سایت مورد نظر پشیمان نشود و زمان زیادی را در سایت بگذارد.
- برای طراحی سایت مورد نظر باید همواره یک هدف مشخصی در نظر گرفته شود و از هدف اصلی دور نشوید.
- در سایت اختصاصی در قسمت بالایی سایت (هدر سایت) همواره باید از اطلاعات مهم و اساسی استفاده شود.
- در برنامه نویسی وب سایت باید خط به خط کدها مطابق با قوانین بهینه سازی سایت و سئو باشد.
- طراحی وب سایت باید به گونهای باشد که با تمامی شبکههای اجتماعی ارتباط برقرار کند و لینک شود.
- هنگام راه اندازی وب سایت اختصاصی باید از یک سرویس میزبان معتبر برای پشتیبانی استفاده کرد. سرور باید همیشه وصل باشد و قطعی نداشته باشد. آپ تایم سرور باید بالای 99% باشد.
طراحی سایت اختصاصی ریسپانسیو
طراحی سایت اختصاصی ریسپانسیو یا واکنشگرا، یعنی سایت شما در همهی مرورگرها و دستگاههای نمایش مانند لپ تاب، موبایل، تبلت و … همخوانی داشته باشد و به درستی و بدون نیاز به زوم کردن دستی، نمایش داده شود.امروزه متخصصان طراحی وب سایت، طراحی قالب سایت را به صورت ریسپانسیو انجام میدهند. هنگامی که طراحی سایت چه با قالب های آماده و چه با قالب های اختصاصی به صورت ریسپانسیو انجام گیرد، باعث میشود کاربرانی که از طریق موبایل و تبلت سایت شما را باز کرده اند مدت زمان بیشتری در سایت شما بمانند و سایت را به زودی ترک نکنند. همچنین طراحی سایت ریسپانسیو باعث بهبود رتبه سئو سایت در موتورجستجوی گوگل می شود.
طراحی سایت اختصاصی شرکتی
با به وجود آمدن دنیای مجازی، دیگر صاحبان مشاغل برای ایجاد همکاری به تحقیقات محلی و بازدید حضوری بسنده نمیکنند.امروزه با پیشرفت تجارت الکترونیک، تمامی مشاغل با طراحی سایت اختصاصی در زمینههای گوناگون سعی دارند تا محصول و شرکت خود را از طریق همین سایتها به نمایش بگذارند و بازار را به خود اختصاص دهند.
طراحی سایت شرکتی برای تمامی شرکتهایی که دوست دارند در عرصهی تجارت الکترونیک با رقبای خود رقابت کنند، ضروری میباشد، اما باید دقت داشته باشید که این کار باید به صورت اصولی و با دقت بسیار انجام شود.
نکات مهم طراحی سایت شرکتی اختصاصی
- طراحی سایت شرکتی، اختصاصی باشد. یعنی طرح سایت برای شرکت شما طراحی شده باشد.
- در طراحی سایت شرکتی باید اطلاعات کاملی از محصولات و یا خدمات شرکت قرار دهید و چیدمان مرتبی داشته باشد.
- رویدادها و مقالات را به روز نگه دارید. این آیتم جهت سئو سایت بسیار مناسب میباشد.
- از فرمهای مختلف جهت تعامل با مشتریان استفاده کنید. مانند فرم ثبت درخواست یا استعلام آنلاین، فرم اخذ نمایندگی و ….
- گالری تصاویر نمایشگاهها و گواهینامهها و افتخارات شرکت در اعتبار و آشنایی مشتریان مهم میباشد. کیفیت بالای تصاویر در جذب مشتریان تاثیر بسیاری دارد.
- قسمت معرفی شرکت و درباره ما را با اطلاعات کامل قرار دهید. رزومهای از کارهای خود در این قسمت قرار دهید.
- وب سایت باید دارای قسمت تماس با ما باشد تا مشتریان بتوانند به راحتی با شما ارتباط برقرار کنند.
- پروژههای در حال اجرا و اجرا شده را همراه با توضیحات و تصاویر معرفی کنید.
- محتوای سایت قابلیت اشتراک گذاری در تمامی شبکههای اجتماعی باشد.
- در صورتی که به فکر توسعه شرکت و یا قصد شرکت در نمایشگاه های بین المللی دارید، سایتتان را چند زبانه طراحی کنید. (زبان های انگلیسی و عربی و سایر زبانها ….)
- متخصصان باید با توجه به سلیقه کاربران و رده سنی افراد مراجعه کننده به طراحی سایت اختصاصی بپردازند تا رنگ، فریم و فونت سایت، کاربران را جذب کند.
طراحی سایت اختصاصی فروشگاهی
هنگامی که در طراحی وب سایت فروشگاهی از CMS استفاده میشود، دیگر نیازی نیست تا متخصص طراحی وب سایت در فروشگاه حضور داشته باشد و در نتیجه هر شخص مسئولی با دانش و تجربهی اولیه میتواند محصولات و مشخصات سایت فروشگاهی را در هر جایی تغییر دهد.
در نظر داشته باشید که توصیه میشود از طراحی گرافیک اختصاصی در زمان ساخت سایت فروشگاهی استفاده شود، زیرا قالب گرافیکی سایت نقش بسیار مهمی در جذب مشتریان و فروش کالاها دارد و باعث ماندگاری بیشتر افراد در سایت میشود.
راه اندازی سایت فروشگاهی و یا پیاده سازی وب سایت فروشگاهی بر عهدهی متخصصان طراحی وب میباشد، اما به دلیل استفاده از CMS در ایجاد سایت فروشگاهی، مدیریت سایت و محصولات فروشگاه بر عهدهی مسئولین فروشگاه اینترنتی است.
مراکز طراحی وب سایت امروزه در تمام نقاط کشور به صورت پراکنده قرار گرفتهاند، اما با زیاد شدن تعداد مراکز طراحی وب سایت نیاز مردم برای ایجاد سایت نیز افزایش یافته است.
اولین چیزی که ذهن کارفرما و یا کاربران خواهان سایت را درگیر میکند، هزینه طراحی سایت میباشد. برای اینکه شما بتوانید به راحتی از هزینههای راه اندازی و پیاده سازی وب سایت مطلع شوید، باید با متخصصان شرکت رایان جهت مشاوره رایگان تماس گرفته و یا به صورت حضوری مراجعه کنید.
- امکانات و ویژگیهایی که کارفرما برای راه اندازی وب سایت در نظر دارد متفاوت است.
- تعیین هدف کارفرما از طراحی سایت شرکتی یا فروشگاهی و….
- استفاده از سیستمهای مدیریت محتوای مختلف یا برنامه نویسی از پایه
- چند زبانه بودن سایت
- میزبانی فضا یا هاست درخواستی از 1000 مگابایت به بالا …
گاهی خرید قالب های آماده اقتصادی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس نیز برای برخی از کسب و کارها از نظر هزینه مقرون به صرفه میباشد.
طراحی پورتال(طراحی سایت سازمانی)
شاید کلمهی پورتال برای بسیاری از شما در دیدگاه اول کاملا نا آشنا و عجیب باشد. برخی نیز معنی طراحی پورتال و طراحی وب سایت را یکسان میدانند اما اینگونه نیست!شاید برای شما سوال باشد منظور از طراحی پورتال چیست؟ پورتال در واقع یک درگاه ارتباطی و اطلاعاتی امن میان سایت و کاربران میباشد.
در طراحی وب سایت، کاربران از سایت شما بازدید می کنند و شما باید به مدیریت سایت بپردازید؛ در حالیکه در پورتال، کاربران سازمان اطلاعات مربوط به خود در سایت را مدیریت و وارد می کنند.
طراحی پورتال نیز مانند طراحی وب سایت به صورت طراحی پورتال سازمانی، پورتال خبری و …. میباشد. البته ناگفته نماند که انتخاب طراحی وب سایت یا طراحی پورتال به بودجه و سلیقه و نیاز خود کارفرمایان بستگی دارد.
معمولاً طراحی پورتال برای سازمان های بزرگ دولتی یا خصوصی پیشنهاد میشود.
طراحی سایت اختصاصی و مراحل انجام آن
این روزها طراحی سایت کسب و کارها بسیار رایج شده است و با پیشرفت تجارت الکترونیک، کاربران به سمت طراحی سایت سوق پیدا میکنند. به لطف پیشرفت تکنولوژی و طراحی سایت، کارفرمایان و صاحبان مشاغل از شر هزینههای گزاف پوسترهای تبلیغاتی و بروشورهای بی نتیجه راحت شدهاند.طراحی وب سایت باعث میشود تا شما در هر ساعت از شبانه روز بدون زحمت به تبلیغات محصولات و خدمات شرکت خود بپردازید.
متخصصان طراحی وب سایت برای اینکه با توجه به خواستهها و نیازمندیهای شما به طراحی سایت حرفهای یا اختصاصی بپردازند، مراحلی را طی میکنند که به صورت زیر میباشد:
- ابتدا مشاوران طراحی وب سایت به طور کلی روند کار و تمام امکانات را در اختیار شما قرار میدهند تا شما با توجه به نیازمندیهای خود، سایت مورد نظر خود را انتخاب کرده و سفارش دهید.
- سپس متخصصان گرافیک طراحی وب سایت به طراحی قالب سایت رسیدگی کرده و به طراحی گرافیکی میپردازند.
- مهمترین قسمت طراحی سایت اختصاصی، کدنویسی و برنامه نویسی سایت میباشد.
- مرحله بعدی چیدمان و ورود اطلاعات میباشد.
- در مرحلهی بعد متخصصان تست سایت به بررسی و آزمون و کنترل کیفیت سایت میپردازند.
- در مرحله پایانی تحویل و آموزش سایت به کارفرما انجام میشود.
طراحی سایت اختصاصی با سیستم مدیریت محتوا (CMS) چیست؟
یکی از روش هایی که در طراحی سایت اختصاصی برای مدیریت وب سایت استفاده می شود استفاده از CMS (Content Management System) می باشد.در واقع با استفاده از CMS ، شما میتوانید بعد از طراحی گرافیکی قالب اختصاصی سایت و راه اندازی آن بر روی CMS، محتواهای نامربوط را حذف کرده و محتواهایی را که نیاز است ویرایش کنید و تغییر دهید.
نحوهی عملکرد CMS به این صورت است که شما به راحتی میتوانید در یک محیط ساده با هر زبانی تایپ کنید و با هیچ مشکلی روبرو نشوید و سایت خود را مدیریت کنید.
همچنین طراحی وب سایت اختصاصی با CMS به شما این امکان را میدهد که از صفحات و قالبهای مختلف در سایت خود بهرهمند شوید. با طراحی وب سایت اختصاصی با استفاده از CMS میتوانید دسترسی به سایت را محدود و یا ویرایش کنید.
با طراحی وب سایت با CMS میتوانید زمان قرار دادن مطالب در سایت را مدیریت کرده و به راحتی کنترل کنید. هنگامی که طراحی وب سایت شما با استفاده از CMS انجام میگیرد، کیفیت و تأثیر گذاری سایت نیز بیشتر میشود.
CMS مناسب برای سایت شما چیست؟
استفاده از سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) نه فقط برای سایتهای تجارت الکترونیکی، بلکه برای تمامی سایتها یک ضرورت است. شرکتهای توسعه وب در سراسر جهان به طور گستردهای از برنامههای CMS سفارشی استفاده میکنند. CMS مدیریت وب سایت را از طریق پشتیبانی چند کاربر و میزان مجوزهای مختلف ساده میکند.حال شاید به این سوال برسید که بستر مناسب CMS برای وب سایت شما چیست؟
CMSهای محبوب شامل WordPress ،Drupal و Joomla است. اکثر این CMSها اپن سورس هستند و بسته به زمینه تخصصی آنها، راه حلها و ابزارهای منحصر به فردی ارائه میدهند
جوملا دارای یک منحنی یادگیری شیبدار و کمی سخت است، اما در عین حال دارای قابلیتهای گستردهای است که بسیار قابل تنظیم و توسعه خواهد بود.
دروپال هم در ایران خیلی طرفدار ندارد و کار زیادی روی آن انجام نمیشود.
اگر CMS های موجود هنوز پاسخگوی نیازهای شما نیستند، میتوانید یک CMS سفارشی را که از ابتدا ساخته شده است سفارش دهید. CMS های سفارشی معمولاً شرایط بهتری را برای مطالبات وب سایت های شما فراهم میکنند.
مواردی که باید درباره CMS بدانید
گاهی نیز ممکن است بنا به شرایطی مجبور شوید CMS خود را تعویض کنید. این شرایط زمانی اتفاق میافتد که:- وقتی گزینهای مناسبتر با همان قابلیتها و یا قابلیتهای بیشتر پیدا کردید.
- هنگامیکه CMS فعلی شما کند شده و در عملکرد وب سایت شما مشکلی ایجاد کرده است.
- وقتی CMS فعلی شما قدیمی شده است و ریسپانسیو نیست.
- هنگامیکه CMS محدودیتهای بسیار زیادی دارد و تنها راه برای رفع نیازهای شما استفاده از CMS بروز میباشد.
- هنگامی که قالب CMS شما قدیمی شده و قابل ارتقاء به نسخههای جدیدتر نیست.
برای فهمیدن این موضوع بهتر است به نکات زیر دقت کنید:
- انتخاب درست رابط کاربری و توسعه آن
- زمان مد نظر شما
- هزینههای توسعه و نگهداری سیستم مدیریت محتوا
- کاربر پسند بودن در کنار کاربردی بودن سیستم
- حجم امکانات و ویژگیهای مد نظر شما
- انعطاف پذیری سیستم مدیریت محتوا
- هزینههای مصرفی سایت از قبیل دامنه و هاست و پهنای باند…